איזותרמי
בדקנו את הצידנית הזו במעבדה בטמפרטורת סביבה של 32 מעלות צלזיוס, ללא קרחונים, חצי מלאה.הזמן שחלף עד שהטמפרטורה בצידנית עלתה מ-5 מעלות (טמפרטורת המזון כשמוציאים אותו מהמקרר) ל15 מעלות הוא 14 שעות.
על ידי הוספת 1.8 ק"ג של קרח, הזמן לעבור מ-5°C ל-15°C גדל ל-23 שעות באותם תנאים.
קיבולת ואביזרים
נפח: 32 ליטר.מומלץ ל-4 עד 6 אנשים.
יש קופסת אחסון על גבי הצידנית לאחסון האביזרים שלכם:סכו"ם, מפיות, מלח/פלפל וכו'.היא נשלפת ואתם יכולים למשוך אותה הצידה אם אתם רוצים להגיע לאוכל שמתחתיה.לצידנית שלנו יש פקק מתחת.אם אתם משתמשים בקרח, אתם צריכים רק לשחרר את המים.הקפידו לסגור אותו שוב כדי למנוע דליפה לא רצויה.
מידות
מימדים חיצוניים:אורך: 48 ס"מ | גוֹבַה:41 ס"מ | רוחב: 29 ס"מ
ממדים פנימיים: אורך: 36 ס"מ | גובה: 32 ס"מ | רוחב: 22 ס"מ
הוראות שימוש
כדי להגביר את הביצועים והעמידות של הצידנית שלכם, אנו ממליצים לכם:- לשים את הקרחונים בבסיס ואז להניח מזון קפוא ובשר נא בתחתית על הקרחונים.- לשים מעל מזון טרי ו/או כזה שאין צורך לקרר, כמו פירות טריים.- למלא את שארית הצידנית בקרחונים נוספים.- להשאיר את הצידנית בצל ולפתוח אותה רק כשצריך ואז לסגור במהירות.
בידוד
אנו משתמשים בקצף פוליאוריטן 100%.לקצף זה יש תכונות בידוד טובות מאוד כדי להאט את "התחממות" המזון והמשקאות בצידנית שלכם.זהו שימור "פאסיבי" ואינו שומר מזון קפוא.כדי לשפר את הביצועים וזמן הטריות, אנו ממליצים לכם להוסיף מספר אריזות קרות, שמגיעות לסך של 1.8 ק"ג.