כיצד נמדד בידוד תרמי?
בדקנו את קופסת האוכל הזו במעבדה, בהתאם לתקן EN 12546-1, בטמפרטורת סביבה של 20°C כשהיא מלאה עד אפס מקום. הזמן שלוקח לרדת מ-95°C ל-50°C (הטמפרטורה שבה אוכל מרגיש חם מספיק לאכילה) הוא 16 שעות.
עצה כיצד למטב את הביצועים של הקופסה האיזותרמית.
מלאו את קופסת האוכל במים חמים למשך 5 דקות ולאחר מכן החליפו את המים במזון החם. סגרו את הקופסה.
ככל שהקופסה מלאה יותר, כך היא תשמור על חום או קור התכולה ביעילות רבה יותר.הקופסה הזו בנפח בינוני והיא לא תשמור על חום המזון למשך זמן רב כמו קופסה גדולה יותר ומלאה.
כיצד פועל עיקרון הבידוד?
אנחנו משתמשים בדופן כפולה מנירוסטה עם ואקום ביניהן כדי לחסום חילופי חום על ידי הולכה או הסעה. לחסימת המעבר של קרינה תרמית, מצופה צידה החיצוני של הדופן הפנימית בשכבת נחושת דקה.החלק העליון מבודד הודות לתוספת פנימית עשויה פוליסטירן מורחב.
פונקציות
המוצר הפשוט הזה עשוי מ-5 רכיבים (מיכל, מכסה, אטם, ידית וקערה) שניתן לפרק במידת הצורך.
הקערה המצורפת עשויה מדופן נירוסטה כפולה למניעת כוויות במהלך האכילה.
בחרנו לצייד את הקופסה בפתח רחב למדי, בקוטר 8 ס"מ, כדי לאפשר לכם לשטוף ולמלא אותה בקלות.
הידית הרכה מאפשרת לשאת אותה בקלות ובלי שהיא תתפוס יותר מידי מקום בתיק.
אין להכניס את הקופסה או הקערה למיקרוגל.
טיפים לתחזוקה
מוצר בטוח לשימוש במדיח כלים (מכסה + גוף + קערה). אזהרה, במקרה זה הקפידו שלא לאבד את האטם העליון. יש לייבש עם פקק פתוח. ניתן להסיר את האטם והידית לשטיפה יסודית וייבוש.
שימוש ראשון
יש לשטוף את המוצר 3 פעמים במים נקיים לפני השימוש הראשון.
חומרים ותקנות
המוצרים והחומרים שלנו עומדים בסטנדרטים העדכניים החלים על מוצרים הבאים במגע עם מזון. בהתאם לתקנות הצרפתיות הקיימות, הם אינם מכילים ביספנול A (BPA). בחרנו להשתמש מנירוסטה 18/8 (304) עבור המיכל והקערה, המוכרת בזכות בטיחות המזון שלה ופוליפרופילן עמיד בפני חום וזעזועים בחלק העליון. האטם והידית עשויים מסיליקון, חומר עמיד במיוחד.
טיפים מובילים
בנוסף לשמירה על מזון חם, ניתן לשמור גם על מזון קר בטיולים. אין דבר טוב יותר מכפית גלידה באמצע הטיול לעורר מוטיבציה בילדים (ובמבוגרים!).
ניתן גם להשתמש בקופסה לצורך הכנת יוגורט: הניחו לחלב לרתוח, אפשרו לו להתקרר עד ל-43°C בקירוב (חם אבל לא גורם לכוויות), לאחר מכן מזגו את החלב לתוך הקופסה עם כפית יוגורט. סגרו את הקופסה והשאירו למשך הלילה (בין 6 ל-10 שעות).
עיצוב המוצר: המומחיות שלנו
מרכז העיצוב העולמי של Quechua ממוקם ב-Passy, למרגלות רכס ה-Mont-Blanc, במחוז Haute Savoie שבצרפת. הנקודה הזו משמשת מקום מפגש לצוותים שלנו (מעצבים, מנהלי מוצר, מהנדסים וכו'), כמו גם לחובבי ספורט חוץ. זהו יתרון עצום בעיצוב מוצרים המיועדים לטיולים בהרים, המאפשר לנו לחלוק איתכם את המומחיות שלנו.