כל סוגי הספורט
נשים
גברים
ילדים
אביזרים
עד 50 ש"ח
QUECHUA
סנדלי NH500 אלה תוכננו לטיולים רגילים בשבילים רופפים או חוליים במזג אוויר חם ויבש.
חולמים על סנדלים מגוונים, נוחים באותה מידה בשבילים, בחול ובנחלים?סנדלי NH500 אלה הם מה שאתה צריך, עם הנוחות והאחיזה שלהם.
ID 8800523
store
איסוף הזמנה מהחנות
map-pin
איסוף הזמנה מנקודת איסוף
home
משלוח עד הבית
כל סנדל שוקל 212 גרם בלבד במידה 39
עמידים בטבילה במים מתוקים מידי פעם
רכיבים ועיצוב מיוחדים מונעי החלקה
סוליית EVA (אתילן-ויניל אצטט) כפולה | ריכוך טוב
מתכוונן באמצעות 2 לשוניות קרע
סנדלי הטיולים שלנו מיועדים לשימוש על שבילי הליכה בשטח. אנו בוחרים ובודקים את מרכיבי הסוליות שלנו כדי להתאים את עצמם בצורה הטובה ביותר לטיולים בשבילים רכים (לדוגמה, שבילי הליכה ביער עצי אדמה) או בשבילים סלעיים (כגון שבילי חוף סלעיים או חוליים).שימוש אינטנסיבי על דרכים סלולות (אספלט) יאיץ את שחיקת הסוליות. אין להשתמש בהם במסלולים הרריים עם עליות רבות.
על כל הסנדלים שלנו, אנו מבטיחים סוליה חיצונית איכותית.עבור דגם זה, השתמשנו בתרמופלסטי כדי להבטיח עמידות טובה בפני שחיקה ואחיזה טובה יותר בשבילים כפריים.
סנדלי ההליכה שלנו מבטיחים דבר אחד וזה נוחות מוגברת עבור הלובש;זה אומר שהוספנו מגוון מרכיבים לסנדלים האלה כדי להבטיח שהם יטפלו בכפות הרגליים שלך; כגון מדרס EVA (תרמופלסטי גמיש) או תומכי הקצף מתחת לרצועות.
מומלץ לאפשר לסנדלים להתייבש כראוי לפני האחסון במקום יבש, הרחק מאור שמש.
לא מומלצים לשימוש במי מלח, להליכה בהרים או על אספלט
טמפרטורת כביסה מירבית 50°C. תוכנית רגילה.
טמפרטורת כביסה מירבית 60°C. תוכנית עדינה.
ניתן להשתמש בכל סוגי חומרי ההלבנה.
ניתן לייבש במייבש הכביסה בטמפרטורה נמוכה. טמפרטורת תוף מירבית 60°C.
ניקוי יבש מקצועי עם טטרכלוראתילן וכל הממיסים הרשומים מול הסמל F. תוכנית רגילה.
סוליה חיצונית: 30.0% גומי סינטטי, 70.0% אתילן ויניל אצטט; גפת הנעל: 70.0% פוליאוריטן, 30.0% פוליאסטר; בטנה וגרב של: 100.0% אתילן ויניל אצטט
מרכז העיצוב העולמי של Quechua ממוקם למרגלות המון-בלאן במחוז הוט-סבואה שבצרפת.מיקום זה הופך אותו למקום מפגש אמיתי עבור צוותי העיצוב שלנו וחובבי ספורט.המוצרים שלנו נבדקים לא רק במעבדות שלנו אלא גם בשטחים שונים, במחוז הוט-סבואה לשימוש הררי, וגם בחוף וביערות ברחבי העולם.
כדי לתת מענה לדרישותיכם, מוצרי Quechua נבדקים בטבע, בתנאים דומים לאלו שבהם אתם עשויים להיתקל במהלך טיוליכם. הצוותים המקצועיים שלנו, בשיתוף עם צוות הבודקים (המורכב משותפים, שגרירים ולקוחות), בוחנים את המוצרים לאורך כל מחזור הפיתוח שלהם ועד להוצאתם לשוק.
בעזרת העיצוב האקולוגי, אנחנו מפחיתים את ההשפעה הסביבתית של המוצרים שלנו.
ניתוח טביעת הרגל הסביבתית של המוצר מאפשר לנו לזהות את השלבים המשפיעים ביותר במחזור החיים שלו. הודות לגישה זו, צוותי העיצוב שלנו הצליחו לפתח מוצר זה תוך צמצום משמעותי של השפעתו הסביבתית.
המוצר עשוי מ-%10 גומי ממוחזר
שימוש בגומי ממוחזר במקום בגומי רגיל מפחית את פליטת הפחמן הדו-חמצני ב-26% לפחות.
המוצר עשוי מ-%2 פוליאוריתן ממוחזר
שימוש בפוליאוריתן ממוחזר במקום בפוליאוריתן רגיל מפחית את פליטת הפחמן הדו-חמצני ב-27% לפחות.
המוצר עשוי מ-%16 פוליאסטר ממוחזר
שימוש בפוליאסטר ממוחזר במקום בפוליאסטר רגיל מפחית את פליטת הפחמן הדו-חמצני ב-17% לפחות.