כל סוגי הספורט
נשים
גברים
ילדים
אביזרים
עד 50 ש"ח
DOMYOS
המעצבים שלנו פיתחו טייץ עם נצנצים להתעמלות. הטייץ הוא בחירה נהדרת לאימונים.
הטייץ להתעמלות מנדף זיעה. הבד הדק והשקוף באזור השוק והנצנצים בגב רצועת המותניים מוסיפים לטייץ מעט מגע נשי ויפה.
ID 8773318
store
איסוף הזמנה מהחנות
map-pin
איסוף הזמנה מנקודת איסוף
home
משלוח עד הבית
הודות לחומר שסופג זיעה ומעביר אותה לחלק החיצוני
לכביסה במכונה ב-30°C. יש לכבס הפוך. אין להשתמש במרכך. אין לייבש במייבש כביסה.
בד עם אלסטן מאפשר חופש תנועה מעולה.
אולמות ההתעמלות הם מעבדות המחקר שלנו! צוות המעצבים שלנו בדק את הטייץ בתנאים אמיתיים עם מתעמלות נלהבות במהלך האימונים והתחרויות שלהן כדי לוודא שהוא עומד בכל הדרישות לטווח ארוך.
אנו יודעים שהזמן שלכן לחוץ - לכן ניתן לכבס את הטייץ במכונת כביסה! אבל חשוב להקפיד על כללי הטיפול כדי לוודא שהמוצר נשמר בצורה טובה: אנו ממליצים לכבס את המוצר הפוך, בשקית כביסה, בתוכנית קצרה וב-30°C. אין להשתמש במרכך. אין לייבש במייבש כביסה.
המלצה מצוות המעצבים שלנו: ערכת האימונים המושלמת להתעמלות - בגד גוף חסר שרוולים או חולצה ללא שרוולים וכן מכנסונים או טייץ. הערכה מאפשרת לכן לבצע כל תנועה בביטחון מלא ובחופש מוחלט, כדי שתוכלו לתת את המיטב בתחרויות.
הטייץ ישמור על חום השרירים שלך בעת המעבר בין המכשירים השונים במהלך אימונים ותחרויות.
טמפרטורת שטיפה מקסימלית 60°C. טיפול עדין.
כל חומרי ההלבנה מותרים.
ללא הלבנה.
ייבוש במייבש כביסה אפשרי. טמפרטורה נמוכה, טמפרטורת פליטת תוף מקסימלית 60°C.
ניקוי יבש מקצועי עם טטרהכלורואתילן וכל הממיסים הרשומים מול סמל F. טיפול רגיל.
בד עיקרי: 15.0% אלסטן, 85.0% פוליאסטר; עול: 21.0% אלסטן, 79.0% פוליאמיד
בעזרת העיצוב האקולוגי, אנחנו מפחיתים את ההשפעה הסביבתית של המוצרים שלנו.
ניתוח טביעת הרגל הסביבתית של המוצר מאפשר לנו לזהות את השלבים המשפיעים ביותר במחזור החיים שלו. הודות לגישה זו, צוותי העיצוב שלנו הצליחו לפתח מוצר זה תוך צמצום משמעותי של השפעתו הסביבתית.
המוצר עשוי מ-%79 פוליאסטר ממוחזר
שימוש בפוליאסטר ממוחזר במקום בפוליאסטר רגיל מפחית את פליטת הפחמן הדו-חמצני ב-17% לפחות.