מכנסי טיולים מאווררים חמים ודוחי מים לגברים - SH500
זמינות בחנויות
רוצים לטייל בגובה?מכנסיים מעוצבים חמים ומאווררים אלה מושלמים לטיולי החורף שלכם.הקרסוליות המובנות מבטיחות הגנה בשלג.
מכנסיים חמים, דוחים מים ומאווררים אלה הם הפתרון המושלם לטיולים על כל סוג של שלג.שני רוכסני האוורור והקרסוליות המשולבות שלהם הם נכס אמיתי עבור נעלי שלג
גישת עיצוב אקולוגי
בעזרת העיצוב האקולוגי, אנחנו מפחיתים את ההשפעה הסביבתית של המוצרים שלנו.
ניתוח טביעת הרגל הסביבתית של המוצר מאפשר לנו לזהות את השלבים המשפיעים ביותר במחזור החיים שלו. הודות לגישה זו, צוותי העיצוב שלנו הצליחו לפתח מוצר זה תוך צמצום משמעותי של השפעתו הסביבתית.
פעולות עיצוב אקולוגי על מוצר זה
-
חומר
פוליאסטר ממוחזר
המוצר מיוצר מ-70% פוליאסטר ממוחזר
שילבנו במוצר זה פוליאסטר ממוחזר (במקום פוליאסטר רגיל המופק מפלסטיק על בסיס תזקיקי נפט). מה זאת אומרת? בנוסף להיותו טכני, מוצר זה תוכנן תוך התחשבות בהשפעתו הסביבתית: שימוש בפוליאסטר ממוחזר פירושו השבה והפיכה של מוצרים שנועדו להשלכה לאשפה, כגון שאריות ייצור או בקבוקי פלסטיק, במקום להשתמש במשאבים חדשים על בסיס תזקיקי נפט.