הוראות שימוש
יש לפתוח את השקיק ולחבר את שני הקצוות עד שיבואו במגע זה עם זה, כך שהחלק התחתון של השקיק ייפתח, בדומה לצלחת מרק.
יש להוסיף 300 מ"ל של מים רותחים (רמה 6) ולערבב בעזרת כף, לסגור את הרוכסן. במהלך ההכנה יש לנער את השקיק מדי פעם. יש להמתין 9 דקות לפני הפתיחה, ערבבו ואכלו. אפשר לקרוע את השקית באמצע כדי להשתמש בה כקערה לחצי מהארוחה.
טיפים לשימוש (המשך)
אזהרה, ככל שהמים חמים יותר כך תהליך ההכנה יהיה מוצלח יותר. אם המים אינם רותחים, יש להמתין מספר דקות לפני הטעימה. יש לערבב היטב כדי לוודא שכל התערובת באה במגע עם המים.
אנו מגדירים את נפח המים לפי קריטריונים מסוימים. אפשר להתאים את נפח המים, מרקם והטעמים לטעם האישי. הכוח בידיכם!
ייבוש או ייבוש בהקפאה?
במרק זה, 100% מהמרכיבים מיובשים בהקפאה!
זהו תהליך של סובלימציה (מעבר ישיר של מים ממצב מוצק למצב גז). כך נשמרים כל היתרונות התזונתיים של המרכיבים שנבחרו כחלק מהמתכון (בניגוד לתהליכי ייבוש אחרים). התהליך אף מסייע לשמירת טעמו האיכותי של המזון ומגביל את השימוש בחומרים משמרים, לכן חשיבותו הרבה.
כיצד המוצרים מוכנים?
מרק זה מייוצר על-ידי הספק שלנו בפולין. כל אחד מהמרכיבים עובר תהליך של ייבוש בהקפאה בנפרד: תפוחי האדמה, העוף, הירקות...לפני הייבוש בהקפאה, הבשר מבושל בטמפרטורה נמוכה (כ-70°C) לפרק זמן שבין 45 דקות לשעה.
לאחר מכן מערבבים את כל הרכיבים יחד, בתוספת תבלינים ועשבי תיבול, בהתאם למתכון. בשלב הבא הם נארזים בשקיות נייר אישיות.
משקל ומידות
משקל לאחר הכנה: 350 גרם
משקל יבש: 50 גרם מידות: 18,5 x 15 x 5.5cm
משקל כולל עם השקית: 70gr
שימור
נארז בסביבה מוגנת.
מזון אינו שומר על טריות לנצח. עם הזמן איכותו יורדת או שהוא פשוט מתקלקל. על מנת להאט את התהליך ולשמור את הארוחות חמות לזמן ארוך ככל אפשר, אנחנו מוסיפים לאריזה גז בטיחותי למזון (חנקן E941) לפני איטומה. החנקן, גז בלתי פעיל ונטול ריח, מגן על המזון מפני חימצון ומונע הצטברות לחות.
יש לצרוך את המוצר כולו לאחר הפתיחה.