איזותרמי
בדקנו את הצידנית הזו במעבדה בטמפרטורת סביבה של 32 מעלות צלזיוס, ללא קרחונים, כשהיא חצי מלאה. הזמן שחלף עד שהטמפרטורה בתיק עלתה מ-5 מעלות (טמפרטורת המזון כשמוציאים אותו מהמקרר) ל-15 מעלות הוא 14 שעות.
על ידי הוספת 1.8 ק"ג של קרח, הזמן שנדרש לטמפרטורה להגיע מ-5°C ל-15°C התארך ל-14 שעות, באותם תנאים.
קיבולת ואביזרים
נפח: 32 ליטר מומלץ ל-4 עד 6 אנשים.
בחלק העליון של הצידנית יש קופסת אחסון, לאחסון האביזרים שלכם: סכו"ם, מפיות, מלח/פלפל וכו'. היא נשלפת ואתם יכולים למשוך אותה הצידה אם אתם רוצים להגיע למזון שמתחתיה.
לצידנית שלנו יש פקק בחלקה התחתון. אם אתם משתמשים בקרח, אתם צריכים רק לשחרר את המים. הקפידו לחזור ולסגור אותו כדי למנוע דליפה לא רצויה.
ממדים
מימדים חיצוניים: אורך: 48 ס"מ | גוֹבַה: 41 ס"מ | רוחב: 29 ס"מ
ממדים פנימיים: אורך: 36 ס"מ | גובה: 32 ס"מ | רוחב: 22 ס"מ
הוראות שימוש
כדי לשפר את הביצועים והעמידות של הצידנית שלכם, אנו ממליצים:
- לשים את הקרחונים בבסיס ולאחר מכן להניח מזון קפוא ובשר נא בתחתית, על גבי הקרחונים.
- לשים מזון טרי ו/או כזה שאין צורך לקרר, כמו פירות טריים, בחלק העליון.
- למלא את המקום שנותר בצידנית בקרחונים נוספים.
- להשאיר את הצידנית בצל, לפתוח אותה רק בשעת הצורך ואז לסגור במהירות.
בידוד
אנו משתמשים בקצף פוליאוריתן 100%. לספוג זה יש תכונות בידוד טובות מאוד, שמאפשרות להאט את ה"התחממות" של המזון ושל המשקאות שבצידנית.
זהו שימור "פאסיבי" והוא אינו שומר מזון במצב קפוא.
כדי לשפר את הביצועים ואת זמן הטריות, מומלץ להוסיף מספר בקבוקים קרים, במשקל כולל של 1.8 ק"ג.