כל סוגי הספורט
נשים
גברים
ילדים
אביזרים
עד 50 ש"ח
QUECHUA
לשינה כמעט בכל מקום! כרית Air Basic קלה לנשיאה לטובת שיפור הנוחות בדרכים.
כרית מתנפחת, קלה, קומפקטית וקלה לתחזוקה. תנו לראש שלכם מנוחה בקמפינג.
ID 8677189
מידה: One Size
store
איסוף הזמנה מהחנות
map-pin
איסוף הזמנה מנקודת איסוף
home
משלוח עד הבית
משקל: 100 גרם | נפח: 0.4 L
ניקוי במטלית לחה
מידות: 27 x 37 x 10 cm
על מנת לרוקן את הכרית בקלות רבה יותר, מומלץ לצבוט את השסתום כדי לשחרר את מנגנון החסימה של ריקון האוויר.
Quechua פועלת מתוך מודעות לעובדה שעלינו לפעול תוך שמירה על מגרש המשחקים שלנו ומחויבת לצמצום ההשפעה המזיקה של מוצריה על הסביבה. נכון להיום, מוצר זה מיוצר בשיטות שאינן ידידותיות לסביבה, אבל אנחנו עובדים ללא הרף כדי להעמיק את האחריות הסביבתית שלנו: עיצוב ידידותי לסביבה, אפשרויות תיקון של מוצרים וקיימות – כל אלה עומדים בלב תהליך הפיתוח שלנו.
אין לשבת על הכרית ולהשתמש בה במים.
טמפרטורת שטיפה מקסימלית 40°C. טיפול עדין מאוד.
טמפרטורת שטיפה מקסימלית 60°C. טיפול עדין.
כל חומרי ההלבנה מותרים.
ייבוש במייבש כביסה אפשרי. טמפרטורה נמוכה, טמפרטורת פליטת תוף מקסימלית 60°C.
ניקוי יבש מקצועי עם טטרהכלורואתילן וכל הממיסים הרשומים מול סמל F. טיפול רגיל.
בד עיקרי: 57.0% פוליאוריטן תרמופלסטי, 43.0% פוליאסטר
מרכז העיצוב העולמי של Quechua ממוקם בפאסי, למרגלות המון-בלאן, במחוז הוט-סבואה שבצרפת. נקודה זו משמשת מקום מפגש לצוותים שלנו (מעצבים, מנהלי מוצר, מהנדסים וכו') עם חובבי פעילויות ספורט המתקיימות בחוץ. מיקום זה הוא נכס עצום בכל הנוגע לעיצוב מוצרים איכותיים המיועדים לטיולי הליכה, בתוספת המומחיות שלנו כמובן.
על מנת לתת מענה לדרישות שלכם, מוצרי Quechua נבדקים בטבע, בתנאים שבהם תיתקלו בטיולי הקמפינג שלכם. הצוותים המקצועיים שלנו, בשיתוף צוות הבודקים (המורכב משותפים, שגרירים ולקוחות), בודקים את המוצרים לאורך כל מחזור הפיתוח שלהם ועד הוצאתם לשוק.
בעזרת העיצוב האקולוגי, אנחנו מפחיתים את ההשפעה הסביבתית של המוצרים שלנו.
ניתוח טביעת הרגל הסביבתית של המוצר מאפשר לנו לזהות את השלבים המשפיעים ביותר במחזור החיים שלו. הודות לגישה זו, צוותי העיצוב שלנו הצליחו לפתח מוצר זה תוך צמצום משמעותי של השפעתו הסביבתית.
המוצר העשוי מ-%100 חוטים בצביעה מוקדמת
שימוש בתהליך צביעה זה מאפשר לנו להפחית את פליטת הפחמן הדו-חמצני הקשורה לייצור אריג צבוע ב-17% לפחות בהשוואה לצביעה רגילה.