ספיגת זעזועים ונוחות מוחלטות: נעלי Kipride Max מבטיחות
דגם Kipride Max מיועד לספק נוחות מרבית וריפוד.סוליית האמצע מונעת על ידי קצף Softech+ החדש, עם 34% יותר ריפוד לעומת דגם KS900.2 ו-69% יותר החזר אנרגיה.והתוצאה? ספיגת זעזועים מיטבית ותחושה ייחודית בריצה, שילוב של נוחות מרבית עם הנאה בכל פסיעה.
תמיכה מדויקת במיוחד בככף הרגל הודות לעיצוב 360° בלשונית ובגפה
להתאמה מושלמת ויציבה, נעלי Kipride Max כוללות עיצוב גפה 360° בשילוב לשונית באריגה תלת ממדית.טכנולוגיית Fitting Sniper עוטפת את כף הרגל במדויק בעוד הכנפיים (בקשת קניין רוחני) המשולבות בשרוכים מספקות תמיכה מוגברת.והתוצאה? כף רגל יציבה לחלוטין מההתחלה ועד הסוף, שיוצרת פסיעת ריצה חלקה ומבוקרת.
רשת בעיצוב ידידותי לסביבה למשקל נמוך, נוחות והתנגדות
החלק העליון עשוי מרשת עם טכנולוגיית Warp Knit ועשוי כמעט לחלוטין מחומרים ממוחזרים.הרשת המהונדסת הזו מספקת רכות, גמישות ואוורור ממוקד, מבלי להתפשר על ההתנגדות.התוצאה היא התאמה מעולה ותאימות מושלמת לצורת כף הרגל.