כל סוגי הספורט
נשים
גברים
ילדים
אביזרים
עד 50 ש"ח
WEDZE
מיועדים לגולשים צעירים המתאמנים במזג אוויר קריר ומחפשים שכבת בסיס שכמעט אינה מורגשת ומספקת חופש תנועה
גזרה צמודה וטכנולוגיה חלקה להפחתת שפשופים.העיצוב החלק מספק נוחות רבה וחופש תנועה.
ID 8800231
store
איסוף הזמנה מהחנות
map-pin
איסוף הזמנה מנקודת איסוף
home
משלוח עד הבית
חוט פוליאמיד רך + לייקרה לנוחות רבה.
טוב: הרכב בד המעניק נידוף לחות וייבוש חלקי.
עיצוב חלק וגמיש עם תפרים מינימליים
ממוצע: חומר דק לנוחות וחופש תנועה
שכבת הבסיס ללא תפרים JR BL 100 היא בעלת גזרה צמודה.הודות למיפוי הגוף החכם וסיבי הפוליאמיד המוברש בטכנולוגיית I-SOFT, הבד הבלתי מורגש הזה יבטיח תחושת חום אחידה על פני כל הגוף וייבוש מהיר.
שפרו את הביצועים עם סריג התלת-ממד המותאם לגופכם ומציע חופש תנועה רב, אוורור ממוקד ונוחות אופטימלית.פרצו את הגבולות של בגדי הספורט שלכם עם עיצוב חלק (ללא תפרים), וסללו את הדרך לחדשנות ומצוינות טכנולוגית.פרצו את הגבולות של בגדי הספורט הודות לטכנולוגיה החלקה שלנו.
אנו ממליצים להשתמש בשיטת שלוש השכבות כדי להישאר יבשים ולשמור על חום הגוף: שכבה 1 או שכבת בסיס, כדי להישאר יבשים. - שכבה 2 או השכבה המבודדת, כדי לשמור על חום הגוף. - שכבה 3 או השכבה המגנה, כדי להגן ממזג אוויר קר מאוד.
אנו מתחייבים לתקן את המוצר שלכן ללא תשלום במשך כל תקופת האחריות. כל תיקון שיידרש, קיבועים, תפרים, רוכסנים וכו'. שירות זה מוצע בחנות הרגילה שלכן. עם זאת, אם לא נוכל לתקן את המוצר שלכן (פגם בייצור), נחליף אותו או נחזיר לכן את כספכן.
טמפרטורת כביסה מירבית 60°C. תוכנית עדינה.
ניתן להשתמש בכל סוגי חומרי ההלבנה.
ניתן לייבש במייבש הכביסה בטמפרטורה נמוכה. טמפרטורת תוף מירבית 60°C.
גיהוץ בטמפרטורה מירבית 200°C בסוליית הגיהוץ.
ניקוי יבש מקצועי עם טטרכלוראתילן וכל הממיסים הרשומים מול הסמל F. תוכנית רגילה.
בד עיקרי: 7.0% אלסטן, 93.0% פוליאמיד
בעזרת העיצוב האקולוגי, אנחנו מפחיתים את ההשפעה הסביבתית של המוצרים שלנו.
ניתוח טביעת הרגל הסביבתית של המוצר מאפשר לנו לזהות את השלבים המשפיעים ביותר במחזור החיים שלו. הודות לגישה זו, צוותי העיצוב שלנו הצליחו לפתח מוצר זה תוך צמצום משמעותי של השפעתו הסביבתית.
המוצר העשוי מ-%59 חוטים בצביעה מוקדמת
שימוש בתהליך צביעה זה מאפשר לנו להפחית את פליטת הפחמן הדו-חמצני הקשורה לייצור אריג צבוע ב-17% לפחות בהשוואה לצביעה רגילה.