כל סוגי הספורט
נשים
גברים
ילדים
אביזרים
עד 50 ש"ח
WEDZE
הכובע נועד לשמור על החום הודות לבד סריג עבה בפנים ובחוץ.
מהאריג ועד לכובע, כולל תהליך הצביעה - הכל תוצרת צרפת. החום שלכם מובטח בזכות עוביו הכפול של הכובע והבד הסרוג ממנו הוא עשוי.
ID 8873567
מידה: One Size
store
איסוף הזמנה מהחנות
map-pin
איסוף הזמנה מנקודת איסוף
home
משלוח עד הבית
כובע עם בטנה מלאה, 2 צדדים סרוגים
הבד, הצביעה, האריגה, הרכב הפונפון. כל תהליכי הייצור של הכובע מתבצעים בצרפת על ידי שותפינו לתעשייה! כדי להבטיח לכם מוצר 100% תוצרת צרפת בצבעים אלה, בחרנו לספק לכם מוצר העשוי מבד אחד, 100% סרוג.
המידה למבוגרים בדגמי WEDZE מיועדת לראשים שהיקפם נע בין 56 ל-61 ס"מ. מידה זו עשויה להשתנות מעט עקב גמישות האריג.
לכל כובעי Wedze שלנו יש תגית קטנה בתפר האחורי. ניתן לראות מיד כיצד לחבוש אותו: עליכם למקם את הסימון הקטן בחלק האחורי של העורף וזהו זה! הכובע מתאים לראשך באופן מושלם!
טמפרטורת שטיפה מקסימלית 60°C. טיפול עדין.
כל חומרי ההלבנה מותרים.
ללא הלבנה.
ייבוש במייבש כביסה אפשרי. טמפרטורה נמוכה, טמפרטורת פליטת תוף מקסימלית 60°C.
ניקוי יבש מקצועי עם טטרהכלורואתילן וכל הממיסים הרשומים מול סמל F. טיפול רגיל.
בד עיקרי: 100.0% אקריל
כדי לתמוך בנו בפרוייקט 100% תוצרת צרפת, 100% סרוג ומבד אחד, קראנו לקהילה השותפה לעשייה שלנו (https://cocreation.decathlon.fr/en). 450 אנשים השתתפו בסקר - תודה לכל מי שתרם