כל סוגי הספורט
נשים
גברים
ילדים
אביזרים
עד 50 ש"ח
QUECHUA
צוות המטיילים שלנו עיצב את המכנסיים הקצרים הקלים והמשתלמים האלה למרגלות מון בלאן, עבור מטיילות מזדמנות שמחפשות פתרון פשוט.
תאהבו גם את בד הפוליאסטר הנושם.
ID 8619679
מדריך המידות אינו זמין
store
איסוף הזמנה מהחנות
map-pin
איסוף הזמנה מנקודת איסוף
home
משלוח עד הבית
קו מותניים אלסטי למחצה.
אריג בעל יכולת נידוף גבוהה
רק 110 g במידה M
בד נמתח עם מתיחה מכנית
בד סינתטי המציע כושר נידוף וזמן ייבוש קצר מאוד.
2 כיסים לידיים.
מכנסיים קצרים בגזרה ספורטיבית מספקים קלות טובה מאוד לתנועות, הודות לבד הגמיש (ללא לייקרה).קו המותניים האלסטי למחצה מאפשר התאמה טובה יותר למבנה הגוף. ולסיום, לולאות החגורה מאפשרות לך גם להשתמש בחגורה לפי הצורך.
מרכז העיצוב העולמי של Quechua ממוקם בפאסי, למרגלות רכס המון-בלאן, במחוז הוט-סבואה שבצרפת. נקודה זו משמשת מקום מפגש לצוותים שלנו (מעצבים, מנהלי מוצר, מהנדסים וכו'), כמו גם לחובבי ספורט חוץ. זהו יתרון עצום בעיצוב מוצרים המיועדים לטיולים בהרים, המאפשר לנו לחלוק איתכם את המומחיות שלנו.
טמפרטורת שטיפה מקסימלית 30°C. טיפול רגיל.
ללא הלבנה.
אין לייבש במייבש כביסה.
אין לגהץ.
אין לנקות בניקוי יבש.
בד עיקרי: 100.0% פוליאסטר; כיס: 100.0% פוליאסטר
מעבדת Decathlon Sportslab, הממוקמת בעיר ליל שבצרפת, תורמת גם היא לחדשנות של מוצרי Quechua ולפיתוחם. היא עוסקת ב-4 נושאים עיקריים, שלכל אחד מהם תחום מחקר וכלים טכנולוגיים משלו: מבנה הגוף (ובפרט, ניתוח תלת-ממדי) מדע התנועה טמפרטורה נוחה (באמצעות ארבעה תאי אקלים) מדעי ההתנהגות והחושים + תיאור ההיבטים הספציפיים הנוגעים למוצר (כגון בדיקות המטרה, מנהרת רוח וכד')
כדי לתת מענה לצרכים שלכם, מוצרי Quechua נבדקים בהרים, בתנאים דומים לאלו שבהם אתם עשויים להיתקל במהלך טיוליכם. הצוותים המקצועיים שלנו, בשיתוף עם צוות הבודקים (המורכב משותפים, שגרירים ולקוחות), בוחנים את המוצרים לאורך כל מחזור הפיתוח שלהם ועד להוצאתם לשוק.
בעזרת העיצוב האקולוגי, אנחנו מפחיתים את ההשפעה הסביבתית של המוצרים שלנו.
ניתוח טביעת הרגל הסביבתית של המוצר מאפשר לנו לזהות את השלבים המשפיעים ביותר במחזור החיים שלו. הודות לגישה זו, צוותי העיצוב שלנו הצליחו לפתח מוצר זה תוך צמצום משמעותי של השפעתו הסביבתית.
המוצר העשוי מ-%5 חוטים בצביעה מוקדמת
שימוש בתהליך צביעה זה מאפשר לנו להפחית את פליטת הפחמן הדו-חמצני הקשורה לייצור אריג צבוע ב-17% לפחות בהשוואה לצביעה רגילה.
המוצר עשוי מ-%88 פוליאסטר ממוחזר
שימוש בפוליאסטר ממוחזר במקום בפוליאסטר רגיל מפחית את פליטת הפחמן הדו-חמצני ב-17% לפחות.