איך מכינים ארוחה מיובשת בהקפאה?
פתחו את השקיק וחברו בין שני הקצוות כך שיגעו אחד בשני. מלאו במים חמים עד לדרגה 5 (250 מ"ל). ערבבו. סגרו את הרוכסן. המתינו 9 דקות, ערבבו שוב עם הסכו"ם ובתיאבון.
אם אתם משתמשים במים קרים, המתינו 30 עד 45 דקות.
ניתן להתאים את כמות המים לפי הטעם. אתם מומחי בישול אמיתיים!
ייבוש או ייבוש בהקפאה
שני התהליכים שואבים השראה מהטבע. הם משתמשים במים שהמזון מכיל לייבוש בהקפאה או בחימום כדי להאריך את משך השימוש בו.
ייבוש בהקפאה הוא תהליך שבו המים שהמזון מכיל עוברים ממצב מוצק (קפוא) למצב גז.
ייבוש המזון בחום מתרחש בטמפרטורה גבוהה. המים שהמזון מכיל מתאדים.
איך מכינים את המאכלים?
ב-Forclaz, אנחנו מעוניינים להציע לכם יותר ויותר מוצרים מיובשים בהקפאה ב- 100%.
למעשה, איכויות הטעם והתכונות התזונתיות של המזון נשמרות טוב יותר בעת ייבוש בהקפאה, והצורך להשתמש בחומרים משמרים ובתוספים נחסך. זה גם אומר שתוכלו לבשל ארוחות בטעם ביתי כמעט!
אין צורך להשתמש בייבוש בהקפאה לזוגי מזון יבש שנשמרים מלכתחילה לזמן ארוך (אורז, פסטה, סולת וכו').
היתרונות של מנת סולת עם ירקות
המתכון ונפח האריזה מתאימים לאימונים באוויר הצח.
מרכיבים בגידול אורגני.
תוצרת פולין.
משקל ומידות
משקל לאחר הכנה: 350 גרם
משקל יבש: 100 גר'
משקל מארז: 12 גר'
מידות המארז: 17,5 * 18,5 * 6,0 ס"מ
משקל כולל:112 גרם עם השקית
נארז בסביבה מוגנת.
יש לצרוך את המוצר כולו לאחר הפתיחה.
מזון אינו שומר על טריות לנצח. עם הזמן איכותו יורדת או שהוא פשוט מתקלקל. כדי להאט את התהליך ולשמור את הארוחות חמות לזמן ארוך ככל אפשר, אנחנו מוסיפים לאריזה גז בטיחותי למזון (חנקן E941) לפני איטומה. החנקן, גז בלתי פעיל ונטול ריח, מגן על המזון מפני חמצון ומונע הצטברות לחות.