משקפת שחייה Xbase מידה S - כחול אדום

8046242

NABAIJI

מיועד ל שחיינים צעירים מתחילים בבריכות או בחוץ.
משקפת שחייה נוחה מאוד המתאימה בצורה מושלמת לפנים, מבטיחה איטום מצוין בפני מים.

לקניה
     בחנות

צפייה בכל החנויות

יתרונות‎
שדה ראייהשדה ראיה סטנדרטי, 120°-100°
ניתן להתאמה2 אפשרויות: רצועה וגשר האף (S, M, L), רצועה רחבה עם חריצים ממוספרים
יציבותמשקפת לפנאי המעניקה יציבות טובה בזכות העדשות הקטנות שלה
עמידות בפני מיםהאטמים רכים מאוד ומותאמים בקלות לצורת הפנים
מניעת ערפולציפוי נגד אדים
אחריות2 שנים
שאלות ותשובות

1
בחר את המידה
האטימות מפני מים של משקפי השחייה תלוייה בהתאמה הנכונה של אטמי הסיליקון לצורת הפנים שלך. לפני הקנייה, אנו ממליצים לך לעשות את מבחן ה"שאיבה" ללא רצועה. אם המשקפיים מחזיקים את הפנים שלך ללא הרצועה, המוצר יהיה אטום מפני מים בעת השחייה. זה מאפשר לך לראות אם המידה צמודה מדי או גדולה מדי בהתאם לתחושה.
2
טיפול - אמצעי זהירות
עליך: - לשטוף את משקפי השחייה שלך לאחר השימוש - להכניס אותם לקופסה שלהם בין השחיות כדי למנוע כל מגע שהוא עם העדשות (בצד הפנימי המוגן מפני אדים, ובצד החיצוני למניעת שריטות העלולות לפגום בראות). לעולם לא לגעת / לשפשף את הצד הפנימי של העדשות.
3
אדים
הופעת האדים תלויה בגורמים אחדים, ההבדל בטמפרטורות בין הגוף לבין המים, רמות הלחות ועוד. בלאי בעקבות חיכוך הנו אחד הגורמים. אם המשקפים שלך מתכסים באדים, טבול את העדשות במים וכיסוי מגן יווצר. אנו מודעים לכך שכעבור זמן-מה הציפוי נגד ערפל פוחת. אנו מציעים טוש נגד ערפל אשר מפעיל מחדש את הציפוי ומאריך את חייהם של המשקפיים שלך.
מאפיינים
מידהS / פנים קטנות
מידע נוסף
הרכב
עדשה : 100.0% פוליקרבונט (PC) אחורי : 100.0% סטירן אתילן בוטדיאן סטירן (SEBS) אבזמים : 100.0% פוליאורתן (PU)

טיפים לאחסון
החזר את משקפי השחייה אל הנרתיק, הכיסוי או כל אמצעי אחסון אחר לאחר השימוש. חשוב: אין לגעת בחלק הפנימי של העדשה כדי להימנע מגרימת נזק לציפוי נוגד האדים.

טיפים לאחזקה ושימור
יש לשטוף את המשקפת במים קרים לאחר כל שימוש. חשוב: אין לגעת בחלק הפנימי של העדשה (עם האצבעות או עם מטלית) כדי להימנע מגרימת נזק לציפוי נוגד האדים. אין לחשוף לשמש לאורך זמן משום שהדבר מזיק לרצועות ולרכיבים נוספים של המשקפת. יש להגן על המשקפת מלכלוך ומשומן, במיוחד על העדשות.
סדר לפי
adjusting this on the head is not easy
Used for בין 2-8 שבועות
Whenever i adjust this on the forehead of me 5 year old , it pulls some hairs, or if i tighten the strap after a loose fit, it pulls the skin, the tightning belt need to be worked upon, i wish its made of a nylone strip
My daughter loves her new goggles
Used for בין 2-8 שבועות
We recently purchased these goggles for my 5 year old daughter for swimming lessons and she loves them. She would prefer the lenses to have been clear but apart from that they are great
Perfect and high quality
Used for בין 2-8 שבועות
I first bought the same pair @ decathlon in Sardinia and sadly they broke but my son loved the sooo much so i bought 2 pair
They are very high quality and for the price you get more then you bargain for
Goggles
Used for עד שבוע
Fab
Broke first use
Used for עד שבוע
The goggles snapped in the middle the first time we used them. Apart from that because they only have one strap, they keep on falling. I would recommend spending £4 more in a decent brand like Zoggs or Speedo
תגובת המותג
Dear Rafael,

Thank you for your recent feedback. We are sorry to hear that you discovered some technical issues with this model. In majority we have very positive feedback from our customers about these goggles but of course some one off problems may appear. Probably there was some production issue. In terms of the design, this is entry level model which is design to help to improve confidence in the water. If you require more advance shapes / designs then please do not hesitate to check our full offer. Here is the direct link to goggles family: https://www.decathlon.co.uk/C-598843-swimming-goggles
Please visit your local Decathlon store of use the online procedure for full refund or exchange. 
Once again apologies for any inconvenience caused. 
Kind regards,

KORNEL
Disappointing
Used for עד שבוע
We visited the Edinburgh store a couple of weeks ago and purchased a pair of these goggles. We've had a pair of these in a previous design for over a year and they have been worn weekly and performed well. The new pair however broke on the first use (a clip snapped off rendering them useless). It's a 2hr round trip to the store so not at all cost effective to return them and it's only £2.49 so I won't lose any sleep over it, but it was just very disappointing seeing as the last version had been so reliable.
תגובת המותג
Dear Laura,

We are sorry to hear that you had such issues with these goggles. This is one of our best sellers and compare to number of items sold we haven't got many negative reviews. We understand that you haven't got any Decathlon stores near you. In this case we will try to provide you a new pair or arrange online refund. Please contact me directly on my email address for more details. 
Once again apologies for any inconvenience caused.

Kind regards,  

KORNEL
  • 1
הצג תוצאות עבור